Honlap gyorsan, neked, személyre szabottan!

Ha gyorsan szeretnél egy honlapot, ahol csak azon információk szerepelnek, amiket valóban meg akarsz osztani bárkivel, akkor itt van a HappyStarter, ahol csak a színek és elrendezés gyors kiválasztása után csak a közölni kívánt információkat kell megosztani velünk és akár egy héten belül is elérhető lesz a honlapod, amennyiben minden rendelkezésre áll. Ha az információk megosztásán túl egyéb személyre szabott céljaid is vannak a honlappal, akkor a HappyStandard és a HappyExpert a a te választásod, ahol céljaidnak megfelelően a kiválasztott modulokat beépítve személyedre, vállalkozásodra szabott egyedi honlapod lesz, ahol az általad biztosított tartalmakat munkanapokon legkésőbb 72 órán belül feltöltünk. Természetesen sürgős esetben soron kívül is azonnal biztosítjuk a kért információ felrakását.

Igen, érdekelnek ezen lehetőségek
Egy fiatal pár keres információkat a laptopon, háttérben fényes megvilágítással.

Miért is érdemes minket választani?

A minőség, a kiszolgálás sebessége adott, és magától értetődő! Amiben pluszt kapsz a megrendelésed által, hogy ezzel egyben támogatod a fogyatékkal élőket, illetve megváltozott munkaképességű embereket. Nonprofit közhasznú cégként minden bevételünket munkatársaink (jelenleg 85 %-ban megváltozott munkaképességű) munkakörülményeinek javítására, munkájukat megkönnyítő berendezések, eszközök vásárlására, közhasznú tevékenységünk kiadásaira fordítjuk a működési költségeken felül. Közhasznú tevékenységünkről bővebben itt olvashatsz.

Igen, kész vagyok szolgáltatás megrendelésével támogatást nyújtani!
Egy mozgássérült, kerekesszékes hölgy számítógéppel dolgozik egy asztalnál..

Ha még bizonytalan vagy...

Érdemes tudnod, hogy van kipróbálási lehetőséged is, vagyis a megrendelt honlapot tesztelheted, kipróbálhatod, bárkinek megmutathatod és a próbaidőszak (3 nap) vége után kell csak kifizetned a teljes összeget. Ha már eleged van az ígéretekből, és konkrétumokat akarsz látni működés közben! Csomagjainkból itt választhatsz!

Igen, lépjünk kapcsolatba!
Egy félig kinyitott laptop látható fekete háttérrel.

Na jó, de ez mennyibe kerül neked?

Az igazi kérdés az, hogy neked mennyit ér az, hogy van egy saját felületed, ahol az történik, amit te szeretnél, az kerül fel, amit te szeretnél, és azt az információt oszthatod meg a világgal, amit te akarsz. És ahol téged se akarnak semmire rábeszélni, sőt te irányíthatod a dolgaidat, az üzletedet, a kapcsolataidat. Akár csak be akarod önmagadat mutatni, az életed azon részét, amit meg akarsz osztani, vagy a termékedet, a szolgáltatásodat akarod értékesíteni, hogy a saját életedet élhesd, mindenképp szükséges számodra egy megbízhatóan működő, az általad szükségesnek ítélt tartalmi változtatásokat, információkat gyorsan elérhetővé tevő honlap! Árakat itt megtalálod!

Igen, beszéljünk konkrétan a személyes árajánlatért!
Három ajtó látható nagy kérdőjellel, erre egy villanykörtés figura hívja fel a figyelmet.

Fontos tudnod...

Mi a honlapodat készítjük el úgy, ahogy a legjobb neked, de hogy meg is találják a honlapodat, arról neked kell gondoskodnod! Ha bevételeket akarsz a honlapod által szerezni, vagy más miatt is fontos, hogy minél többen megtalálják és információkat kapjanak rólad, akkor érdemes erre szakosodott, megbízható és profi szakembereket felkeresned! Ha minket is az interneten keresztül találtál meg, akkor ez az ő munkájuknak is az eredménye, ezért őket tudjuk ajánlani neked is!

Megértettem, lépjünk kapcsolatba!
Egy férfi áll háttal, aki szemléli az előtte lévő lehetőségeket.
Dr. Heipl Tibor profilkép

dr. Heipl Tibor

Ügyvezető

Kovács Péter profilkép

Kovács Péter

IT vezető

Molnár Máté profilkép

Molnár Máté

Programozó

Bódi Dominik profilkép

Bódi Dominik

Programozó

Simon Róbert profilkép

Simon Róbert

PR vezető

Farsangné Bartus Mónika profilkép

Farsangné Bartus Mónika

Adománygyűjtő

Katona Anikó profilkép

Katona Anikó

Adminisztrátor

Kissné Szabó Ildikó profilkép

Kissné Szabó Ildikó

Rehabilitációs mentor és tanácsadó

Sipos János profilkép

Sipos János

IT és szakképzési szakértő

Tóth Gábor profilkép

Tóth Gábor

Support

Puskás Krisztina profilkép

Puskás Krisztina

Tartalomfeltöltő

Gál Andor Lászlóné profilkép

Gál Andor Lászlóné

Tartalomfeltöltő

Kónyáné Nagy Ágnes profilkép

Kónyáné Nagy Ágnes

Ügyfélkapcsolati referens

Sári György profilkép

Sári György

Rendszergazda