Támogatott munkaerőt, munkahelyet kínálunk neked!

Ha szeretnéd úgy csökkenteni a munkaerőköltségedet, hogy az ne menjen a minőség rovására, akkor nálunk találsz erre megoldásokat. A munkáltató igényeihez igazítva, munkakörre specializáltan készítünk fel megváltozott munkaképességű munkavállalókat, akiknek alkalmasságát próbamunka keretében lehet költséghatékony módon felmérni. Amennyiben megfelel igényeidnek és átveszed saját foglalkoztatásra, sok-sok támogatás, kedvezmény jár utánuk és teljes értékű munkát végeznek, ahogy erről előzetesen meggyőződhetsz.

Igen, érdekelnek ezen lehetőségek
Egy fiatal pár keres információkat a laptopon, háttérben fényes megvilágítással.

Miért is érdemes minket választani?

Minden munkatársunk maga is megváltozott munkaképességű, sok diplomával, gyakorlati tapasztalattal. Teljes körűen tisztában vagyunk az érintett munkavállalók helyzetével, minden szükséges információt meg tudunk velük osztani empatikus módon és saját tapasztalatainkra is építve. Hatékonyan fel tudjuk őket készíteni az előre meghatározott munkakörre is. Gondoskodunk az előzetes felmérésről, pszichés, fizikai, lelki alkalmasságukat felmérjük, és csak azokat engedjük a potenciális foglalkoztatóhoz kipróbálásra, akik valóban készek a beilleszkedésre és a jó munkateljesítményre az adott munkakörben.

Igen, ez jól hangzik, érdekelnek a részletek is!
Egy mozgássérült, kerekesszékes hölgy számítógéppel dolgozik egy asztalnál..

Kiknek érdemes hozzánk fordulnia?

Ha megváltozott munkaképességű vagy és ténylegesen is hasznos munkát szeretnél végezni, segítünk. Biztos megoldást nem ígérhetünk, de segítünk felmérni a lehetőségeidet és megkeressük partnereink közül azokat, akik a te esetedben szóba jöhetnek. Ha munkáltató vagy egyszerűen vállalkozó vagy, akinek nem telik teljes vagy akár részmunkaidős foglalkoztatásra, de megoldandó feladatok vannak, amit valakinek el kellene végeznie, akkor jó helyen keresel. Tudunk felkészíteni sok támogatással foglalkoztatható munkaerőt célirányosan, de ha a feladat jellege olyan, hogy nem érdemes arra külön munkaerőt foglalkoztatni, akkor magát a feladatot végezzük el saját munkaerővel nagyon költséghatékony módon. Biztos találunk ideális megoldást kapacitásaink függvényében.

Igen, nekem is van megoldandó kihívásom
Egy félig kinyitott laptop látható fekete háttérrel.

Na jó, de ez mennyibe kerül neked?

Gyakorlatilag semmibe, mert akkreditált foglalkoztatóként állami támogatással foglalkoztatunk munkavállalókat és készítjük fel őket a nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedésre. De semmi sincs ingyen, nonprofit és közhasznú cégként is vannak olyan kiadásaink, amiket nem fedez az állami támogatás. Erre való tekintettel van lehetőség szolgálataink támogatására több módon, és mi magunk is támogatunk elsősorban munkával, adományok célirányos gyűjtésével civil szervezeteket, szociális és más jószolgálati tevékenységeket. De bármi is a kihívás, amit meg kell oldani, költséghatékonyan, mindenki megelégedettségére tudjuk megoldani kapacitásaink függvényében. Szolgálatainkról és speciális szolgáltatásainkról többet megtudhatsz itt.

Igen, beszéljünk konkrétan a személyes árajánlatért!
Három ajtó látható nagy kérdőjellel, erre egy villanykörtés figura hívja fel a figyelmet.

Ha vállalkozásként keresel megoldást…

Fontos a minél gyorsabb megoldás kereséséhez az, hogy amennyiben nyitott vagy rá, egy rövid kérdőív kitöltésével előzetesen tájékoztathatsz minket arról, hogy milyen jellegű kihívásra szeretnél költséghatékony megoldást találni. A kitöltés pár percet vesz igénybe, megteheted ide kattintva és nem kötelező. E nélkül is kapcsolatba léphetsz velünk.

Megértettem, kérdőív kitöltése nélkül lépjünk kapcsolatba!
Egy férfi áll háttal, aki szemléli az előtte lévő lehetőségeket.
Dr. Heipl Tibor profilkép

dr. Heipl Tibor

Ügyvezető

Farsangné Bartus Mónika profilkép

Soós-Varga Melinda

Adománygyűjtő

Katona Anikó profilkép

Katona Anikó

Adminisztrátor

Kissné Szabó Ildikó profilkép

Kissné Szabó Ildikó

Rehabilitációs mentor és tanácsadó

Sipos János profilkép

Sipos János

IT és szakképzési szakértő

Tóth Gábor profilkép

Tóth Gábor

Ügyvitel

Feil András profilkép

Feil András

ügyvitel

Gál Andor Lászlóné profilkép

Gál Andor Lászlóné

Ügyvitel

Kónyáné Nagy Ágnes profilkép

Kónyáné Nagy Ágnes

Ügyfélkapcsolati referens

Deák Zsolt profilkép

Deák Zsolt

Informatikus

Kószó Gabriella profilkép

Kószó Gabriella

Adminisztrátor

Molnár Márk profilkép

Molnár Márk

Informatikus