Szolgáltatások

Szolgáltatások

...

A HappyHelp Közhasznú Nonprofit Kft. elkötelezett, hogy lehetőségeihez mérten és a támogatók segítségével a közfeladatokat ellátó magyar civil szervezetek tevékenységét hatásfokuk növelésével erősítse, Ennek jegyében nyújtunk webes és infrastrukturális szolgáltatásokat. valamint webalkalmazások fejlesztésével, infokommunikációs akadálymentesítéssel, mobil applikáció fejlesztéssel, géppark karbantartásával, fordítással, pályázatírással, tanácsadással stb. támogatjuk partnereinket.


Screenshot: Webfejlesztés

Webfejlesztés

Kis és közepes vállalkozások, civil szervezetek, magánszemélyek honlapjának teljes körű elkészítését, tárhely-és domain név ügyintézéssel. Ha már van honlapod, de az esetleg elavult, nem elégíti ki a mai igényeket, fordulj hozzánk! Akár meglévő honlapod felhasználásával is elkészítjük vadonatúj weboldalad.

Screenshot: Honlapok akadálymentesítése

Honlapok akadálymentesítése

A web mindenkié. Ha szeretnéd, hogy weboldalad megfeleljen a Web Akadálymentesítési Útmutató 2.0 (WCAG 2.0) előírásainak, vagyis akadálymentesítve legyen minden szempontból weboldalad, keress bátran minket. Hogy tényleg mindenki számára elérhetővé váljál! Rászoruló civil szervezetek számára térítésmentesen segítünk! Mert a honlap mindenkié, aki élni akar annak lehetőségeivel!

Screenshot: Fordítás/Lektorálás

Fordítás/Lektorálás

Vállaljuk webhelyek teljes körű fordítását, illetve magánszemélyeknek segítünk az angol és spanyol nyelvű kommunikációban Elsősorban angol, spanyol nyelvekre és nyelvekről vállalunk fordítást. Szolgáltatásunk ingyenes, de az adományokat szívesen fogadjuk azok folyamatos működtetéséhez.

Screenshot: Pályázatírás

Pályázatírás

Pályázatírást és projektmenedzsmentet vállalkozások, non-profit szervezetek részére vállalunk. Ön elmondja ötletét, mi elmondjuk, hogy milyen pályázatokon indulhat, egyeztetünk, ötletelünk és végül összeállítjuk Önnek úgy a pályázati anyagot, hogy a lehető legnagyobb támogatási összeget kaphassa meg.

Screenshot: Tanácsadás

Tanácsadás

Személyes tanácsadás internetes időpont foglalási lehetőséggel, ahol választás alapján segítséget nyújtunk önéletrajzírástól kezdve, szociális tanácsadáson keresztül, a képzési lehetőségek megismertetésén át minden olyan területen, ahol támogatásra van szüksége a saját lábára állni kész hátrányos helyzetű potenciális munkavállalónak vagy vállalkozó jelöltnek.

Screenshot: Adománygyűjtés

Adománygyűjtés

Kapcsolatrendszerünkön keresztül, ajánlások útján személyes ellenőrzés mellett valamint pl. állásbörzéken gyűjtjük a támogatásra rászoruló és érdemes személyeket. Amennyiben a szétosztásra részünkre átadott adományok mennyisége meghaladja az általuk preferált támogatottak indokolható szükségleteit, akkor partnerszervezeteinken keresztül a társadalom egyéb segítségre szoruló személyeinek juttatjuk el. Fontos alapelv, hogy nem raktározunk, nincs is raktárunk, hanem minél gyorsabban az érintettek számára eljuttatjuk az adományokat.

Mivel dolgozunk

...
PHP icon
MySQL icon
HTML5 icon
CSS icon
JavaScript icon
AngularJS icon
Bootstrap icon
LESS icon
Git icon
Laravel icon
Slack icon
Visual Studio Code icon